ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ YILSONU DEĞERLENDİRMESİ
05.07.2019

ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ YILSONU DEĞERLENDİRMESİ

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesinde yılsonu eğitim öğretim değerlendirme toplantısına başkanlık etti. Eğitim Fakültesi öğretim üyesi kadrosu ile yapılan toplantıya üniversite üst yönetimi de katıldı. Toplantıda Rektör Gül, üniversitede eğitim öğretim, uluslararasılaşma, akreditasyon, toplumsal hizmet, araştırma ve geliştirme ayrıca yürütülmekte olan kalite süreçlerini değerlendirerek yapılan iyileştirmeler hakkında bilgi verdi. Dünyanın etkin üniversiteleriyle entegrasyon konusunda Dicle Üniversitesinin dünya ilk 500 üniversiteleri arasına girme hedefi ortaya koyarak bu konuda tüm birimlerin üniversal bir anlayış ile planlama yapması gerektiğine vurgu yaptı.