ÜNİVERSİTEMİZ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE SINIF ÖĞRETMENLERİNE PANEL DÜZENLEDİ
11.09.2017

Üniversitemiz Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 1. Sınıf öğretmenlerine yönelik panel düzenledi.

Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen "İlk Okuma ve Yazma Öğretimi Sürecini Değerlendirme” adlı panele İl Milli Eğitim Müdürü Hasan ASLAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Giray TOPAL, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hayati AKYOL, öğretim üyeleri ve çok sayıda sınıf öğretmeni katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hasan ASLAN açılış konuşması yaparak, “Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünün de bunu doğruladığını söyledi.

Eğitimin her şeyin başı olduğunu vurgulayarak, hayata atılmanın temeli olan 1. sınıfın önemine ve öğretmenlere çok büyük görev düştüğünü belirtti.