ÜNİVERSİTEMİZDE 2. GÖZETİM TETKİKİ SÜRECİ BAŞLADI

08.05.2024

ÜNİVERSİTEMİZDE 2. GÖZETİM TETKİKİ SÜRECİ BAŞLADI

Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi bünyesinde, kalite politikamıza ilişkin temel değerlerin geliştirilmesi ve "TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi" çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla akademik ve idari birimlerimizde yapılacak "2. Gözetim Tetkiki" başladı.

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen "TSE 2. Gözetim Tetkiki Açılış Toplantısı’na Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Kadir Turan ve Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Genel Sekreter Sıddık Teksin, Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Karakoç, Dicle Üniversitesi'nin kalite süreçlerine büyük önem verdiğine dikkat çekerek, kurumun kalite süreçleri hakkında TSE yetkililerine bilgi verdi.

Açılış toplantısının ardından tetkik sürecine eş zamanlı olarak başlandı.