DİCLE ÜNİVERSİTESİ BESYO FUTSAL KADIN VE ERKEK TAKIMLARIMIZ ŞAMPİYON...


25.03.2022


Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde, 14-18 Mart 2022 tarihlerinde Büyük Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ÜNİLİG salon futbolu (futsal) 1. Lig müsabakalarında üniversitemiz, hem kadın hem erkek takımları namağlup şampiyon oldu.

Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör yardımcılarımız; Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Genel sekreter Doç. Dr. Ali Karakaş, Genel Sekreter Yardımcıları Hacı Yılmaz, M. Sıddık Teksin, İdari Mali İşler Daire Başkanı M.Şefik Doru ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş turnuvaya büyük destek verip, maçları takip etti.  Öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, büyük destek ve coşku hâkimdi.

Takım sorumlusu hocalar Dr. Öğr. Üyesi Savaş Ayhan ile Öğr. Gör. Hüseyin Ferdi Soysal ve bu başarının asıl mimarlarının Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç’ un sahiplenmesi ile sporcularımızın başarılı olduğunu belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, turnuva sonunda turnuvaya katılan bütün takım hocalarını bir araya getirerek, yöremizin meşhur burma kadayıfından ikram etti.

Turnuvaya Dicle Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Van Yüzüncü yıl Üniversitesi ve Samsun 19 Mayıs Üniversiteleri katılım sağladı.



Fotoğraf Galerisi