KOSGEB PROJELERİ HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

03.05.2024

KOSGEB PROJELERİ HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi devam ediyor.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen eğitime, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç; Proje Ofisinden Müdür Prof. Dr. Feyyaz Durap, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Remziye Güzel, Prof. Dr. Murat Aydemir, Dr. Öğretim Üyesi Ömer Şimşek; Dr. Şeyhmus Demir ile akademisyenler katıldı.

Programa katılan Rektörümüz, proje eğitimlerinin önemine vurgu yaparak dış kaynaklı projelere yapılan başvuru sayısının artırılmasının Üniversitemiz açısından önem arzettiğini belirtti.

Proje Hazırlama ve Yazma Eğitiminin beşincisi KOSGEB Müdürü Vedat Güler ve KOSGEB Uzmanı Hasan Solmaz tarafından verildi.

KOSGEB projelerinin temel bileşenlerinin tanıtılması, proje türleri ve proje başvuru süreçleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Proje Eğitimleri Karacadağ Kalkınma Ajansı Uzmanı Adnan Tuzcu tarafından 6-9 Mayıs tarihleri arasında online olarak devam edecek.