İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN RESİM SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

15.05.2024

İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN RESİM SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Dicle Gençlik Kulübü öğrencileri tarafından resim sergisi düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi ve kulüp öğrencileri Fatma Kaya, Hava Sezen, Merve Yaz, Selamet Bülbül ve Mine Aydın yapmış oldukları kara kalem, yağlı boya çalışmalarını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde sergiledi.

Birbirinden farklı çalışmaların sergilendiği sergiyi dolaşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Musa Bağcı, öğrenciler tarafından hazırlanan serginin hayırlı olmasını dileyerek, bu tür etkinliklerin önem arz ettiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrencilerin de ilgiliyle takip ettiği sergi iki gün boyunca meraklılarını ağırlayacak.