VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ DÜZENLEME KURULUNDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

01.05.2024

VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ DÜZENLEME KURULUNDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

10. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi düzenleme kurulu tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç 'a teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Kongrenin başarıyla gerçekleşmesinde emeği geçen Kongre Onursal Başkanı ve Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’a  Kongre düzenleme kurulu ve Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü öğretim üyeleri tarafından teşekkür ve plaket takdimi yapıldı.

Plaket takdimini X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Başkanı ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural yaptı.

10. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Diyarbakır’da başarıyla gerçekleşti. Kongreye Türkiye’de bulunan 28 farklı Fakülteden ve 23 farklı merkezden 160’a yakın katılımcı katıldı.