5.ULUSLARARASI ERASMUS PERSONEL HAFTASI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZDE EĞİTİM FUARI DÜZENLENDİ

09.05.2024

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi tarafından düzenlenen 5. Erasmus Uluslararası Personel Haftası kapsamında başta Avrupa Birliği Program ülkeleri İspanya, Portekiz, Romanya, Litvanya, Hırvatistan, Slovakya, Macaristan, Almanya, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve AB dışı ortaklardan Amerika Birleşik Devletleri, Malezya ve Filistin olmak üzere 13 ülkeden 21 üniversitenin katılımı ile “15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde Eğitim Fuarı” düzenlendi.

Eğitim Fuarında öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz katılımcı üniversitelerin temsilcileri ile görüşerek üniversiteleri hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin yoğun ilgi gösterdiği programda katılımcı üniversitelerin temsilcileri kendilerine ayrılan stantlarda üniversitelerini broşürler, kataloglar ve promosyon ürünleri ile tanıtma fırsatı buldu. Fuar boyunca akademisyenlerimiz misafir yükseköğretim kurumları ile Erasmus programı kapsamında iş birliği geliştirmek üzere verimli görüşmeler gerçekleştirdi.