Dönem 3 Öğrencilerimize Ders Kurulu Sınavı için Duyuru - ar

03.03.2023

Dönem 3 Öğrencilerimize Ders Kurulu Sınavı için Duyuru

1)      2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Tıp Fakültesi Dönem 3 Kas-İskelet Sistemi Hastalıkları Ders Kurulu Sınavı 03 Mart 2023 Cuma günü saat 13.30’da online yapılacaktır.

2)      Sınav öncesinde sabahtan 09.30-11.30 saatleri arasında sisteme tüm öğrencilerin test amacıyla girmeleri gerekmektedir.

3)      Sınava giriş için belirlenen zaman aralığı 150 dakikadır.

4)      Sınav süresi 100 soru için 110 dakika olarak belirlenmiştir. 03.03.2023 tarihinde öğrencilerimiz saat 13.30 – 16.00 saatleri arasında 110 dakikalık sınav için sisteme giriş yapabilirler.

5)      Sınav 100 puan üzerinden değerlendirilmektedir.

6)      SINAVMATİK sistemine giriş esnasında öğrencilerimiz KULLANICI ADI: TCKN, ŞİFRE: Okul Numaraları bilgilerini kullanmalıdırlar.

7)      Laboratuarları olan Anabilim dalları toplam ders saatlerindeki ağırlığına göre pratik uygulamalar için online teorik sınavda soru sorabileceklerdir.

8)      Sınavda baraj uygulaması olmayacaktır.

9)      Sınav esnasında önceden işaretlenen veya boş bırakılan sorulara geri dönüş imkanı sunulmayacaktır.

10)  Sınavın başlangıcıyla birlikte tüm soruları hızlıca işaretlemeden gözden geçirme gibi bir işlem yapılmamalıdır. Tespit edilmesi durumunda öğrencinin sınavı geçersiz sayılacaktır.

11)  Öğrenci tarafından sınav sorularından herhangi biri için 5 dk.’dan fazla işlem yapılmadığında o öğrenci için inceleme başlatılacak ve sınavı geçersiz sayılacaktır.

12)  Sınavmatik programı sınav süresince öğrencilerin sistemdeki tüm faaliyetlerini (an itibariyle öğrencinin hangi soruda olduğu, hangi soruda ne kadar süre geçirdiği, bağlantı sorununun ne kadar sürdüğü, vb.) kayıt altına almaktadır. Öğrencilerimize sistem ile ilgili olası sorunları gidermede yardımcı olmak üzere sınav günü iletişime geçebilecekleri bağlantı adresleri bildirilecektir. Sınavın 30 dk öncesinde öğrencilerimize bağlantı linkleri iletilecektir.

13)  Sınav esnasında bağlantı sorunu yaşanması halinde öğrencilerimizin tüm pencereleri kapatarak sisteme tekrar giriş yapmaları gerekmektedir.

14)  SINAVINIZ BİTMEDEN ‘TESTİ BİTİR’ BUTONUNA BASMAYINIZ.

15)  Sınav esnasında bağlantı ve/veya sistemin kullanımı ile ilgili sorunla karşılaşılması durumunda ilgili Ders Kurulu sorumlusu öğretim üyesi, sınıf/staj grubu temsilcisi veya sınavmatik birimi (412 24 88 001/4152-4723-5071) ile iletişime geçilmelidir.