İlahiyat Fakültemiz Hazırlık Sınıfları 1. ve 2. Öğretim Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

29.09.2022

İlahiyat fakültemiz hazırlık sınıfları 1. ve 2. Öğretim öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Programa Dekan Prof. Dr. H. Musa BAĞCI Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Orhan CANPOLAT ve Hazırlık Koordinatörü Prof. Dr. M. Edip ÇAĞMAR katıldı.  Katılımcı Hocalarımız Hazırlık öğrencilerine fakültemizin işleyişi ve imkanları konusunda bilgiler verdiler. Hazırlık Koordinatörü M Edip ÇAĞMAR ise Hazırlık programının işleyişi ile ilgili öğrencilere bilgi verdi. Merkezi Kütüphaneden gelen  kütüphane personeli Duygu Hanım öğrencilere merkezi kütüphanenin işleyişi ve fonksiyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Toplantı öğrencilerin soruları ve onlara verilen cevaplarla sona erdi.