Akademik Teşvik Başvuru Sonuçları Hakkında

01.02.2023

Üniversitemiz Akademik Teşvik Başvuru, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından 2022 yılı için Üniversitemiz Öğretim elemanları tarafından “Akademik Teşvik Yönetim Sistemi Portalı” üzerinden yapılan başvurular değerlendirilerek nihai sonuçlar aynı sistem üzerinden faaliyet sahiplerine duyurulmuştur. Başvuru sahiplerinin ilan edilen puanlarına ilişkin itirazlarını 8 Şubat 2023 tarihine kadar Üniversitemiz “Akademik Teşvik Yönetim Sistemi Portalı” üzerinden yaparak (eksiklik bildirilen faaliyetlere ilişkin bilgi ya da belgelerin sisteme yüklenmesi v.b.), sistemden alacakları dilekçe ile de Rektörlük evrak kayıt birimine (Akademik Teşvik Başvuru, Denetleme ve İtiraz Komisyonu’na iletilmek üzere) başvurmaları gerekmektedir. Tüm Hak sahiplerine duyurulur.

Not: İtiraz sürecine ilişkin belgelerin sisteme yüklenmesi için son tarih 08 Şubat 2023 ve saat 23:59 olacaktır. Bu tarih sonrasında herhangi bir bilgi ya da belge yüklenmesi mümkün olmayacaktır.