ÜNİVERSİTEMİZ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL ŞÖLENİ YAPILDI

06.05.2024

ÜNİVERSİTEMİZ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL ŞÖLENİ YAPILDI

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dicle Üniversitesi Spor Kulübü Voleybol Şöleni, BESYO Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, BESYO Müdürlüğü ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Spor Kulübünün birlikte organize ettiği spor şöleninde başarılı takımlara kupaları verildi.

Sporcular, Miniler, Midiler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kategorilerinde olmak üzere şölen ortamında eş zamanlı gösteri müsabakaları yaptı. Diyarbakır'da yapılan kulüpler arası müsabakalarda başarılı olan takımlarımıza madalya ve kupa, yılın başarılı sporcularına ayrıca plaket verildi.

Dicle Üniversitesi Yöneticileri, Sporcu, Sporcu Velileri ve Voleybol Severlerin yoğun katılım sağladığı etkinlik sonunda sporcuların yetişmesinde emek harcayan antrenörlere teşekkür plaketi takdim edildi.