GAP PROJELERİ HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

29.04.2024

GAP PROJELERİ HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi devam ediyor.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen eğitime, Proje Ofisi Müdürü Prof. Dr. Feyyaz Durap, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Remziye Güzel, Prof. Dr. Murat Aydemir, Dr. Öğretim Üyesi Ömer Şimşek ile akademisyenler katıldı.

Proje Hazırlama ve Yazma Eğitiminin dördüncüsü Proje Döngü Yönetimi ve GAP Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Doç. Dr. Remzi Ekinci tarafından verildi.

Proje döngüsünün temel bileşenlerinin tanıtılması, bir projeyi başlatma, planlama, yürütme, izleme, kontrol ve sonlandırma süreçlerini içeren proje döngü yönetiminin farklı uygulamalarla öğretilmesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Eğitimler Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde 6 farklı eğitim şeklinde devam edecek.