ERASMUS+ ULUSLARARASI PERSONEL HAFTASI BAŞLADI

06.05.2024

ERASMUS+ ULUSLARARASI PERSONEL HAFTASI BAŞLADI

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi tarafından düzenlenen, “5. Uluslararası Erasmus Personel Haftası” programı 13 ülkeden 21 üniversitenin akademik ve idari temsilcilerinin katılımıyla başladı.

15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen açılış programına Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Doç. Dr. Faruk Gökçe, Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü Personelleri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç yaptığı konuşmada Uluslararası Personel Haftası sebebiyle üniversitemizi ziyaret eden tüm katılımcılara ve düzenleyicilere teşekkür etti.

Rektör Karakoç, konuşmasının devamında üniversitemizin uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

Program kapsamında işbirliği yapılacak alanlarla ilgili görüşmeler yapılarak akademik, kültürel ve sosyal programlarla hafta devam edecek, kurum tanıtımları yapılacak ve katılımcı kurumlar öğrenci ve personellerimize yönelik fuara katılacak.