PROJE HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

26.04.2024

PROJE HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi devam ediyor.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen eğitime, Proje Ofisi Müdürü Prof. Dr. Feyyaz Durap, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Remziye Güzel, Prof. Dr. Murat Aydemir ile akademisyenler katıldı.

Proje Hazırlama Ve Yazma Eğitiminin ikincisi TÜBİTAK 1001 Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimini (Sağlık Bilimleri), Dicle Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Sadık Yayla tarafından verilmektedir.

TÜBİTAK projelerinin temel bileşenlerinin tanıtılması ve proje kodlarının tanıtılması, bir projeyi başlatma, planlama, yürütme, izleme, kontrol ve sonlandırma süreçlerinin farklı uygulamalarla öğretilmesi konusunda uygulamalı proje eğitimi verilmektedir.

Eğitimler Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde altı farklı eğitim başlığı altında devam edecek.