TÜBITAK 1001 FEN-MÜHENDİSLİK ALANI PROJE HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

25.04.2024

TÜBITAK 1001 FEN-MÜHENDİSLİK ALANI PROJE HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi devam ediyor.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen eğitime, Proje Ofisi Müdürü Prof. Dr. Feyyaz Durap, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Remziye Güzel, Prof. Dr. Murat Aydemir ile akademisyenler katıldı.

Proje Hazırlama ve Yazma Eğitiminin üçüncüsü TÜBİTAK 1001 Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimini (Fen-Mühendislik Bilimleri), Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden Prof. Dr. Ahmet Kılıç tarafından veriliyor.

TÜBİTAK projelerinin temel bileşenlerinin tanıtılması ve proje kodlarının tanıtılması, bir projeyi başlatma, planlama, yürütme, izleme, kontrol ve sonlandırma süreçlerinin farklı uygulamalarla öğretilmesi konusunda uygulamalı proje eğitimi veriliyor.

Program, Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde altı farklı eğitim şeklinde devam edecek.