ÜNİVERSİTEMİZ PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

06.05.2024

ÜNİVERSİTEMİZ PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Üniversitemizde hizmet kalitesinin en üst düzeye çıkarılması hedefiyle Personel Daire Başkanlığı tarafından Üniversitemiz personellerine yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Özcan Demir tarafından 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi A Salonunda verilen seminerde temel iletişim bilgisi yanında, beden dili, kişilerarası iletişim ve etkili sunum teknikleri konusunda bilgi verildi.

Rektörümüzün de katılım sağladığı eğitim kapsamında idari personele yönelik işbirliği, ekip çalışması, liderlik becerileri, çalışma yöntemi, müşteri memnuniyeti, kurumsal imaj ve bilinçli iletişim kurma becerisini artırmaya yönelik düzenlenen eğitim programı, üç gün boyunca devam edecek.