T.C.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ
AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL
2025 OCAK AYI YEMEK LİSTESİ
TARİH
ÇORBA
ANA YEMEK
3. YEMEK
TATLI/ SALATA/İÇECEK
YILBAŞI
02.01.2025
MERCİMEK ÇORBA
ETLİ KIŞ TÜRLÜSÜ
PİRİNÇ PİLAVI
MEVSİM MEYVE (ELMA)
03.01.2025
EZOGELEİN ÇORBA
PİLAV ÜSTÜ TAVUK TANDIR
MENEKŞE SALATA
AYRAN
06.01.2025
SÜZ. MERCİMEK ÇORBA
ETLİ NOHUT
YOĞURT-TURŞU
07.01.2025
EKŞİLİ ISPANAK ÇORBA
ÇITIR TAVUK GARNİLİ
ACILI BULGUR PİLAVI
REVANİ
08.01.2025
SOS. MERCİMEK ÇORBA
KADINBUDU KÖFTE
KEKİKLİ ERİŞTE
MEVSİM SALATA
09.01.2025
SEBZE ÇORBA
FIRIN TAVUK
TULUMBA TATLISI
10.01.2025
EZOGELİN ÇORBA
PİLAV ÜSTÜ ET TANDIR
Z.YAĞLI-MEVSİM SALATA
13.01.2025
PATATES OTURTMA
ŞEH. PİRİNÇ PİLAVI
14.01.2025
YAYLA ÇORBA
15.01.2025
İZMİR KÖFTE
PEYNİRLİ MAKARNA
MEVSİM MEYVESİ
16.01.2025
ORMAN KEBABI
17.01.2025
PİLAVÜSTÜ TAVUK TANDIR
Z YAĞLI BARBUNYA
20.01.2025
SOSLU MAKARNA
YOĞURT
21.01.2025
TAVUK ŞİNİTZEL+GARNİ
AŞURE
22.01.2025
İNEGÖL KÖFTE GARNİLİ
23.01.2025
MANTARLI TAVUK SOTE
24.01.2025
ETLİ TAZE FASULYE
ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI
27.01.2025
ETLİ KURU FASULYE
28.01.2025
TAVUK ŞİNİTZEL
MEYANE PİLAVI
S.İRMİK HELVASI
29.01.2025
ŞEHRİYE ÇORBA
BILGUR PİLAVI
30.01.2025
31.01.2025
Z.YAĞLI TAZE FASULYE
TOPLAM YEMEK ÇIKARILACAK GÜN SAYISI:22 GÜNDÜR
AKTS
Akademik Takvim
Personel Yemek Menüsü
Öğrenci Yemek Menüsü
Personel Bilgi Sistemi
İşçi Maaş Bordroları
Lojman Başvuru Sistemi
Dicle Card
Yönetim Bilgi Sistemi
Formlar
Ek Ders Otomasyonu
Program Değerlendirme