YÜKSEKOKULUMUZDA MEZUNİYET HEYECANI - en

26.07.2021

Adalet Meslek Yüksekokulunda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni, 14 Temmuz 2021 günü Yüksekokulumuz 1 No lu derslikte yapıldı. Mezuniyet töreninde, Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERGÜN,  akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ile aileleri hazır bulundular. Törenin açılış konuşmasını yapan Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERGÜN, mezunlarımızı tebrik ederek 'Adalet MYO mezunlarının kariyer planlaması ve iş bulma olanakları bakımından diğer Yüksekokullara göre daha avantajlı olduklarını' belirtti.
Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Kenan ŞENLİK in de onur konuğu olarak katıldığı törende, dereceye giren öğrencilerin ve diğer mezunların sembolik diplomaları verildi. Mezunlarımız hep birlikte “Adalet Yemini” ettikten sonra  sonra kep attılar.