DEVLET KONSERVATUVARI MEZUNİYET TÖRENİ

27.06.2022 - 27.06.2024

DEVLET KONSERVATUVARI MEZUNİYET TÖRENİ

Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

2021-2022  mezunlarını uğurlayan Devlet Konservatuvarı Mezuniyet Törenine üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet TANYILDIZ, Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Mustafa Uğurlu ARSLAN, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç ile Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Mustafa Uğurlu ARSLAN konuşma yaptı

Mezun öğrenciler adına söz alan 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Konservatuvar birincisi Ebru DÜZGÜN,  düşüncelerini dile getirdi.

Mezun öğrencilere başarı belgeleri verildikten sonra  mini konser gerçekleştirdi. Mezuniyet töreni öğrencilerin kep atma sevinci ile sona erdi.