Dicle Üniversitesi’ne YÖK’ten “Engelsiz Üniversite Ödülü”

15.02.2021 - 15.02.2028

Üniversite kampüs sınırları içinde engelli bireylerin mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak için gerçekleştirilen çalışmaların tespiti ve başarılı bulunanların ödüllendirilmesi ve ayrıca kamuoyunda farkındalık oluşturulması adına Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından verilen “2020 yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında Dicle  Üniversitesi, 6 tane "Engelsiz Üniversite Bayrak Ödülü"nü alarak önemli bir başarıya imza atmıştır.

Bayrak ödülü alan Birimlerimiz;

ü  Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi "Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişebilirlik Bayrak Ödülü (Mavi Bayrak) ve “Mekanda Erişilebilirlik Bayrak ödülü (Turuncu Bayrak),

ü  Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu; Mekanda Erişilebilirlik Bayrak (Turuncu Bayrak) ödülü

ü  Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu; Mekanda Erişilebilirlik Bayrak (Turuncu Bayrak) ödülü

ü  Dicle Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi; Mekanda Erişilebilirlik Bayrak (Turuncu Bayrak) ödülü