LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

03.05.2024

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Selahattin Eyyubi Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan grup, okul öğretmenleri eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u ziyaret etti.

Öğrencilere doğru kariyer planlaması yapmasının öneminden bahseden Rektör Prof. Dr. Karakoç, başarılı bir kariyerin basamakları konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Karakoç, ayrıca öğrencilere geleceğin mesleklerini ve iş dünyasında sahip olmaları gereken becerileri aktardı. Bilgi ve becerilerin yanında insanı ve ahlaki değerlerin de oldukça önemli olduğunun altını çizdi.

Öğrenciler ise Üniversite etkinliklerine katılım sağlayarak bilgilerini arttırdıklarını, konferans ve panellerden çok verim aldıklarını ifade ederek, Rektörümüze hassasiyetleri için teşekkür etti.