HAYVAN BAKICISI (ÇOBAN) ALIMI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

02.05.2024


Üniversitemizde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanununa tabi Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik gereğince 1 (bir) adet Hayvan Bakıcısı sürekli işçi alımına ilişkin 30.04.2024 tarihinde gerçekleştirilen sözlü sınav sonucu ekteki listede açıklanmıştır. 

Sözlü sınavı kazanan asıl adayın aşağıda istenilen evrakları 10.05.2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar Personel Daire Başkanlığı Sürekli İşçi Birimine şahsen teslim etmesi gerekmektedir. 

 Sınavda başarılı olup başvuru süresi içerisinde evraklarını teslim etmeyen adaylar ile ataması yapılanlardan işe başlamayanlar ve atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adaylar yasal haklarını hukuken kaybedeceklerinden yerine yedek adayın ataması yapılacaktır. 

 Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 16. Maddesi gereği bu duyuru, 7201 sayılı Tebligat Kanununca bu ilan tebliğ hükmündedir. Posta ile gönderilen evraklar işleme konulmayacaktır. Adayların adresine posta yolu ile herhangi yazılı bir tebligat/iletişim yapılmayacaktır.
 İlanen tebliğ olunur.

 İSTENİLEN BELGELER 
1- Görevini Yapmasına Engel Olmadığına Dair Rapor (Tam Teşekküllü Hastaneden Alınacaktır) 
2- Son altı ayda çekilmiş 5 (beş) adet fotoğraf
3 -Atama Formu (Atama Formu Bilgisayar Ortamında Doldurulacaktır.)

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir
ATAMA FORMUİndir
SÖZLÜ SINAV SONUCUİndir