ENDONEZYA İSLAM ÜNİVERSİTESİNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

17.07.2024

ENDONEZYA İSLAM ÜNİVERSİTESİNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Endonezya İslam Üniversitesi Hukuk Fakültesi (UII) tarafından ortak yürütülen “Kamu Hukuku Uluslararası Ortak Yüksek Lisans Programı”nın detaylarını görüşmek üzere UII Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Budi Agus Riswandi, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Agus Tryanta, Dr. S. H. Nurjihad ve Dr. Idul Rishan’dan oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u makamında ziyaret etti.

Program kapsamında açılan Uluslararası Ortak Yüksek Lisans Programı çerçevesinde öğrenci seçim süreçleri ve önümüzdeki aylarda ortak geçekleştirilebilecek akademik iş birlikleri müzakere edildi. Ortak Yüksek Lisans Programının ana temasını oluşturan “Kamu Hukuku” alanında Uluslararası Ortak Sempozyum planlanmasına yönelik her iki kurum iyi niyet beyanında bulundu.

Program, karşılıklı hediye takdimleri ve kampüs turu ile sona erdi.