ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLER İÇİN ERASMUS HAREKETLİLİĞİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

18.10.2024

Dicle Üniversitesi Engelliler ve Uygulama Merkezi öncülüğünde Üniversitemizde öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilere Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Seminere Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Gül Güven, Birim Kalite Temsilcisi Emine Fidan, Özlem Kurt, özel gereksinimli öğrenciler ve gönüllü öğrenciler katıldı.

Seminerde, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Uzman Serkan Ekmen tarafından öğrencilere Erasmus programı, başvuru şekilleri ve koşulları, engelli öğrenciler için özel şartlar,  başvurulabilecek ülkeler ve Erasmus hakkında izlemesi gereken yol ve yöntemler hakkında bilgi verildi.