Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

10.06.2024

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Prof. Dr. Vahap Özpolat, öğretim üyeleri, idari personel ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı.

Dekanınımız Prof. Dr. Vahap Özpolat, “Bu diplomanın bir son değil yeni bir başlangıç olduğunu hatırlatmak isterim. Üniversite eğitimi bilginin bittiği diplomayı aldıktan sonra artık her şeyin rahata erdiği bir yer değildir. Sizler için asıl eğitim diplomayı aldıktan sonra başlayacak. Yarın yeni bir hayata atılıyorsunuz. Tüm öğrencilerimi bu yeni hayatlarında mutluluklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra öğrencilere diplomaları verildi. Keplerin havaya fırlatılması ile öğrenimleri sona eren mezunlar; aileleri ve hocaları ile bu tarihi günün gururunu ve sevincini paylaştı.